close

O meni

R49A9469

Evkaliptus zgodba se začenja leta 2014, ko sva Eva in Franci začela z blogom o rastlinski prehrani. Na njem sva delila presne in veganske recepte ter preko osebnega svetovanja številnim pomagala pri prehodu na veganstvo. Sčasoma sva se bolj usmerila v osebnostno rast in spodbujanju drugih k temu, naj živijo svoje sanje.

Septembra 2016 sva se s kombijem, ki sva ga s pomočjo Evine družine preuredila v dom, odpravila na dolgo potovanje po Južni Ameriki. Odločila sva se, da kljub uspešno zaključeni izobrazbi in pomislekom okolice slediva svojim sanjam in iz življenja potegneva nekaj več kot službo, materialne dobrine in (lažni) občutek varnosti.

Življenje včasih ubere nepričakovane poti – po dobrih sedmih mesecih sva se razšla kot par (preberi 5 stvari, ki sva se jih naučila drug od drugega)in Evkaliptus sem postala Eva. V Južni Ameriki živim, kot sem si vedno želela in kot me trenutno osrečuje. Prvotni plan je bil “od Kolumbije do Argentine“, a se je plan spremenil v to, da preprosto živim v trenutku – kjerkoli že sem.

me&van (1 of 1)
la mojanda (1 of 1)

KAKO LAHKO SODELUJEVA?

Piši mi na info@evkaliptus.si ali me kontaktiraj prek Facebook profila. Z veseljem sodelujem z ljudmi, ki imajo podobno vizijo in čutijo življenje na podoben način kot jaz.

Moja uradna izobrazba, številna dodatna izobraževanja in bogate osebne izkušnje mi omogočajo (so)delovanje na različnih področjih:

  • rastlinska prehrana
  • joga in šport
  • potovanja in alternativni načini življenja
  • duhovnost in meditacija

Ukvarjam se s pisanjem prispevkov za različne portale, prevajanjem knjig in krajših besedil, sestavo jedilnikov, osebnim svetovanjem pri prehodu na veganstvo in različnimi oblikami spletnega sodelovanja. Na poti občasno poučujem tudi jogo in vodim različne športne ali kulinarične delavnice.

Zahvaljujoč enemu letu v Kolumbiji tekoče govorim špansko (poleg angleščine in slovenščine), vse bolje pa mi gre tudi avtomehanika! 😀

bridge (1 of 1)

17951692_1192387877557264_7427706426769339861_n

KDO SEM?

Po izobrazbi sem diplomirana biologinja, ki je svoje šolanje dopolnila s spletnim izobraževanjem v okviru priznane ameriške univerze Cornell. Tam sem pridobila Plant based Nutrition Certificate, certifikat s področja rastlinske prehrane, predvsem pa poglobljeno znanje o hranilih in njihovem vplivu na naše telo. Vsa živila živalskega izvora sem iz svoje prehrane izključila pred dobrimi desetimi leti, zadnjih osem let pa se prehranjujem večinoma presno. Verjamem, da ima polnovredna rastlinska hrana čudovito sposobnost, da nas dela vitalne, srečne in polne energije. Seveda je vsaj toliko pomembno tudi gibanje, zato se dan pri meni vedno začne z ashtanga jogo, nadaljuje pa s plezanjem, uživanjem v gorah in/ali HIIT vadbo. Sem avtorica številnih prispevkov na temo rastlinske prehrane, avgusta 2016 pa je izšla tudi moja avtorska knjiga Simpl sladice (klikni tu za več o knjigi).

dekca (1 of 1)

plezanje (1 of 1)

O EVKALIPTUS

V Evkaliptus projektu sem združila ljubezen do zdravega in aktivnega načina življenja, strokovno znanje o prehrani in delovanju človeškega telesa, predvsem pa dolgoletne izkušnje z življenjskim slogom, ki ga priporočam. Del svojega znanja skupaj s konkretnimi nasveti in okusnimi recepti delim na blogu in Facebook profilu, podrobneje pa se individualnim primerom posvečam prek spletnega svetovanja. V nasprotju z mnogimi prehranskimi svetovalci so moja navodila jasna in enostavna, polnovredna rastlinska prehrana pa dolgoročno uspešna in dostopna vsakomur. Ponosna sem, da je večina najinih strank po končanih programih pripravljena na samostojno pot celostnega zdravja in ne potrebuje več najine pomoči ali drugih storitev – idealno telesno težo, visok nivo energije in izvrstno počutje ohranjajo popolnoma sami, in to je največ, kar vam lahko kot prehranska svetovalka dam.