close

Na najini poti po Južni Ameriki sva vesela vsake podpore. Nekatere znamke in trgovine so naju podprle z izdelki, v katere iskreno verjameva in jih uporabljava v vsakdanjem življenju. Hvala!

PB-LOGO-Horizontal-Green-PANTONEPlanetBIO
Že več let naju zalagajo s kakavom iz pravične trgovine, odličnimi goji jagodami, chia semeni, lucumo, kokosovim oljem in zelenimi izdelki. Zaupava jim, ker svoje dobavitelje tudi sami obiskujejo in pogosto celo presegajo standarde ekoloških certifikatov. Od nedavnega ustvarjajo še čisto lastne veganske prigrizke in granole – priseževa, da bi lahko živela od njih.

sunwarrior_logoSunwarrior
Najina najljubša znamka rastlinskih beljakovin, ki jih lahko zaradi odličnega okusa in teksture dodajava vsepovsod. Všeč nama je, kako naju nasitijo za dlje časa in pospešijo regeneracijo po napornem treningu. Prav tako težko najdete rastlinske beljakovine z boljšim aminokislinskim profilom in bolj naravnimi sestavinami. Najina najljubša izbira? Sunwarrior Blend.

prana-logo1

prAna
Preprosto najboljše obleke, kar sva jih kadarkoli nosila. Udobne, lepe, vsestranske in iz naravnih materialov. prAna sledi ekološkim smernicam, pravični trgovini, recikliranju in večletni obstojnosti, še posebej pa bo všeč ljubiteljem joge, plezanja in potovanj. Pri nas jo zastopa trgovina Jogaline, za katero stoji čudovita Vanja.

seychelle_logo_revised__circle_r_2007_jpegSeychelle
Po svetu je dobra voda bolj izjema kot pravilo. Na najini poti po Južni Ameriki nama je na pomoč priskočila spletna trgovinica BB natura, ki (med drugim) ponuja vodne filtre Seychelle. Poznava jih že več let in sva nad njimi navdušena!

logo-primus-vodoraven-250px

Primus
V vadbenem centru Primus lahko vadite jogo, se konkretno spotite na HIIT vadbi ali pa naročite joga blazino. J